Το μεγαλύτερο… ΕΜΠΟΔΙΟ για επιστροφή του Γιαννιώτα στην Κύπρο

Το μεγαλύτερο… ΕΜΠΟΔΙΟ για επιστροφή του Γιαννιώτα στην Κύπρο

Η εκτίμηση μας είναι ότι δύσκολα θα επιστρέψει στην Κύπρο ο Γιαννιώτας, από την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ δεν φαίνεται να τον έχει στα υπόψη.

Και ο λόγος δεν είναι η αξία του παίκτη, ούτε το υψηλό για τα Κυπριακά δεδομένα κασέ του, αλλά το ότι κατά την παρουσία του στους «γαλαζοκίτρινους», έχει γίνει… αντιπαθητικός στους οπαδούς ΟΛΩΝ των μεγάλων ομάδων του νησιού μας!

Δεν ήταν και λίγες οι φορές που άκουσε διάφορα… «γαλλικά» από την αντίπαλη κερκίδα και θεωρείται δεδομένο πως θα προκύψουν (έντονες) αντιδράσεις από τους οπαδούς (αν όχι απ΄ όλους, σίγουρα από τους περισσότερους και ειδικά τους οργανωμένους) οποιασδήποτε άλλης ομάδας πλην του ΑΠΟΕΛ, αν αποφασίσει να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.