Άντεξε απέναντι στο Περού η… ΤΥΧΕΡΗ Βενεζουέλα

Άντεξε απέναντι στο Περού η… ΤΥΧΕΡΗ Βενεζουέλα

Το Περού είδε τα δύο τέρματα που σημείωσε να ακυρώνονται με την υπόδειξη του VAR και παρότι έπαιξε με παίκτη περισσότερο στο τελευταίο τέταρτο δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Βενεζουέλας (0-0).

Σε ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης του Κόπα Αμέρικα με πάμπολλες σκληρές μονομαχίες, πολύ πάθος, Περού και Βενεζουέλα κατέθεσαν τα πάντα στο Πόρτο Αλέγκρε και επιβραβεύτηκαν στο τέλος με ένα βαθμό.

Αν υπάρχει βέβαια μία ομάδα που να έμεινε δυσαρεστημένη από το τελικό αποτέλεσμα αυτή είναι το Περού που σκόραρε δύο φορές με Γκονζάλες (7’) και Γκερέρο (64’), όμως και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν σωστά ως οφσάιντ μέσω VAR.

Η ηρωική Βενεζουέλα που αμύνθηκε μαζικά και έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 74ο λεπτό λόγω αποβολής του Λουίς Μάγκο, είχε δύο σημαντικές στιγμές με Κιντέρο (28’) και Ροντόν (47’) κράτησε ως το τέλος το 0-0, σε ένα πολύ σκληρό και τακτικό παιχνίδι με λατινοαμερικάνικη ομορφιά.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE