Θρίλερ στην Αθήνα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης τυλιγμένο με κουβέρτα στο δρόμο

Θρίλερ στην Αθήνα: Βρέθηκε πτώμα ηλικιωμένης τυλιγμένο με κουβέρτα στο δρόμο

Το πτώμα μίας ηλικιωμένης εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15/6 στο Γουδή.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open TV η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και δεμένη με σχοινιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστος ή άγνωστοι επιχείρησαν να μεταφέρουν το πτώμα της ηλικιωμένης το οποίο και τους έπεσε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Στο σημείο βρέθηκαν ήδη άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο, οι οποίοι ερεύνησαν την κατοικία σπιθαμή προς σπιθαμή. Παράλληλα οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υπάρχει μαρτυρία ανθρώπου που φέρεται να είδε τον άγνωστο που πέταξε το πτώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.