ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας- Με χειροπέδες ο 23χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας- Με χειροπέδες ο 23χρονος

Ποσότητα κάνναβης, ζυγαριάς ακριβείας και χρηματικό ποσό, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο 23χρονου κατοίκου Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 15/6, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο τύπο της Δύναμης, γύρω στις 20:25 μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 23χρονος, σε δρόμο της Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 106 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των €2060. 

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE