Περιμένει για... Κρόιφ ο ΠΑΟΚ

Περιμένει για... Κρόιφ ο ΠΑΟΚ

Στο Ισραήλ επικρατεί αγωνία για το ραντεβού του Ζόρντι Κρόιφ με τον ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Μιτς Γκολντχαρ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι δύο άνδρες θα συνομιλήσουν και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα «sport5.co.il» το ραντεβού θα είναι καθοριστικό για την συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόθεση της Μακάμπι είναι να συνεχίσει την συνεργασία της με τον Κρόιφ.

Στον ΠΑΟΚ, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και σε περίπτωση που ο Κρόιφ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι, θα κινηθούν με πρόταση στον Ολλανδό, προκειμένου να καλύψει την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Διερευνούν φόνο εκ προμελέτης οι Αρχές

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Διερευνούν φόνο εκ προμελέτης οι Αρχές

Ο 26χρονος ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, υπέκυψε στα τραύματα του τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αντωνίου, 26 ετών από την Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE