ΥΠΕΣ: Το 2020 ολοκληρώνεται το έργο της κατασκευής της γέφυρας στον Ποταμό Έζουσας

ΥΠΕΣ: Το 2020 ολοκληρώνεται το έργο της κατασκευής της γέφυρας στον Ποταμό Έζουσας

Το 2020 ολοκληρώνεται το έργο της κατασκευής της γέφυρας στον Ποταμό Έζουσας, σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη.


Ο κ. Πετρίδης απαντούσε σε ερώτηση που του υπόβαλε ο βουλευτής του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους σε σχέση με το πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του γεφυριού στον ποταμό Έζουσας που διασχίζει την κοινότητα Επισκοπής Πάφου.

Οπως ανέφερε, "ετοιμάστηκαν μελέτες και κατασκευαστικά σχέδια από ιδιώτες μελετητές” και "εγκρίθηκε σχετική πρόνοια στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2019 ύψους €250.000,00 για έναρξη των εργασιών με στόχο τη συνέχιση και συμπλήρωση τους εντός του 2020”. 

"Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στις €400.000,00 χωρίς ΦΠΑ", όπως είπε.

Πρόσθεσε πως μετά την έκδοση της πολεοδομικής άδειας από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως θα ζητηθούν προσφορές με σκοπό την έναρξη των εργασιών με τις διαθέσιμες πιστώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE