EΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην εθνική οδό: Σκοτώθηκε γνωστός Έλληνας μετά από τροχαίο

EΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην εθνική οδό: Σκοτώθηκε γνωστός Έλληνας μετά από τροχαίο

Σοκ στον κόσμου του αθλητισμού προκάλεσε η είδηση του θανάτου, του Κρις Κύργιας σε φοβερό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα.

 

Το τραγικό συμβάν με δημοσιιεύματα στην Ελλάδα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 15/6 και ο 67χρονος γνωστός προπονητής του Tae Kwon Do, Κρις Κύργιας, ο οποίος οδηγώντας τη μηχανή του ξέφυγε από το δρόμο, λίγο πριν τα διόδια του Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και ο ίδιος να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η 28χρονη συνεπιβάτης του τραυματίστηκε σοβαρά αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της, ενώ στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, το ένα μετέφερε τον άτυχο 67χρονο στο νοσοκομείο της Κατερίνης όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε ενώ το δεύτερο μετέφερε την κοπέλα στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου νοσηλεύεται.

Ο Κρις Κύργιας ήταν προσωπικότητα στο χώρο Tae Kwon Do και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε από Κορέα και Αυστραλία, έχοντας κατορθώσει να αποκτήσει τα 9 DAN, φτάνοντας πλέον στον ύπατο βαθμό Grand Master.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE