ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βγήκε στη γειτονιά όπως τον γέννησε η μάνα του και προκάλεσε ζημιές – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βγήκε στη γειτονιά όπως τον γέννησε η μάνα του και προκάλεσε ζημιές – Επιτέθηκε σε αστυνομικό

20χρονος που διαμένει σε κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας, το πρωί της Κυριακής (16/6) φαίνεται να βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση αφού κυκλοφορούσε γυμνός και προκαλούσε ζημιές, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί και σε αστυνομικό που βρέθηκε στο σημείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline20χρονος που διαμένει σε κοινότητα της επαρχία Λευκωσίας, φαίνεται να προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στη γειτονιά όταν γύρω στις 10:50 το πρωί της Κυριακής (16/6), άρχισε να προκαλεί ζημιές στην οικία όπου διαμένει, με τον ένοικο του να ειδοποιεί την Αστυνομία. 

Μαρτυρίες, αναφέρουν στο ThemaOnline, πως ο εν λόγω 20χρονος, λίγο πριν φθάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο, κυκλοφορούσε γυμνός, εξύβριζε και χρησιμοποιώντας άσεμνες χειρονομίες, προκαλούσε γείτονες και θαμώνες παρακείμενου υποστατικού. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE