Survivor: Καυγάς ανάμεσα σε Ελληνίδα και Τουρκάλα παίκτρια - Επεμβαίνουν για να τις χωρίσουν - VIDEO

Survivor: Καυγάς ανάμεσα σε Ελληνίδα και Τουρκάλα παίκτρια - Επεμβαίνουν για να τις χωρίσουν - VIDEO

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι γεμάτος ένταση και ανατροπές και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. 

Δύο παίκτριες, στο επεισόδιο της Κυριακής (16/6), θα τσακωθούν και θα ακουστούν απίστευτες ατάκες. Ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται να λέει ότι είναι ντέρμπι ο σημερινός αγώνας ασυλίας και λίγο μετά μια χειρονομία παίκτριας θα αποτελέσει την αφορμή ενός καβγά. 

Η Ελληνίδα παίκτρια ακούγεται να λέει στην Τουρκάλα: «Δεν πήγαινε για εσένα αυτό που είπα»! Και η Τουρκάλα λέει: «Είσαι αστεία με πρόσβαλες»! Μάταια όμως προσπαθούσε να της εξηγήσει η παίκτρια πως δεν πήγαινε η φαρμακερή ατάκα της για εκείνη και δείτε στο τρείλερ του ριάλιτι επιβίωσης τι έγινε και αναγκάστηκαν οι παίκτες να τις χωρίσουν!

 Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE