ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Μυστήριος θάνατος άνδρα ασφαλείας - 'Τον βρήκα δεμένο' αναφέρει η κόρη του

ΕΛΛΑΔΑ: Μυστήριος θάνατος άνδρα ασφαλείας - 'Τον βρήκα δεμένο' αναφέρει η κόρη του

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο 51χρονου άνδρα, ο οποίος εργαζόταν ως άνδρας ασφαλείας σε εταιρία μεταφορών στον Κορυδαλλό. 

Ο 51χρονος άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας εντοπίστηκε από την κορή του 'χτυπημένος και δεμένος', όπως ανάφερε η ίδια στην Αστυνομία.

Σε κατάθεση της η κόρη του θανόντα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της έπεσε θύμα ληστείας, αφού όπως αναφέρει της είχε τηλεφωνήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/06), στις 2:40 και της είπε ότι τον λήστεψαν. 

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο, όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Τα αίτια θανάτου του 51χρονου αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top