Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Έξι χρόνια χρειάστηκε ένας ινδός, για να καταφέρει το τελικό αποτέλεσμα που φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Σάββατο (15/6), η ιστοσελίδα Liveleak.
Τοποθετώντας ένα δίχρονο κινητήρα σε πλαίσιο που κατασκεύασε ο ίδιος και επιστρατεύοντας δύο μικρούς τροχούς και τροχαλία, ο ευφυέστατος Ινδός, κατάφερε να φτιάξει έναν ανελκυστήρα για δέντρα.
Ο χρήστης του μηχανήματος, μπορεί εύκολα να καθίσει στην ιδική θέση και πατώντας γκάζι, να ανεβεί στο δέντρο, χωρίς κανένα κόπο.
Μάλιστα, ο κατασκευαστής του ιδιαίτερου αυτού μηχανήματος, έχει ήδη κατασκευάσει τέσσερεις “ανελκυστήρες” ενώ έχει προσεγγίσει μερικούς μηχανολόγους μηχανικούς, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για να καταφέρει να αυξήσει την παραγωγή του.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




