VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα
Προβληματισμός επικρατεί στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

Συνεχίζονται τα… παζάρια για τον Κώστα Μανωλά!
Όπως αναφέρει σήμερα η «gazzetta dello sport», η Ρόμα αρνήθηκε την πρόταση της Νάπολι να υπάρξει ανταλλαγή ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους «παρτενοπέι» να προσφέρουν τον Ντράις Μέρτενς για τον Κώστα Μανωλά.
Και ο λόγος είναι απλός. Η Ρόμα θέλει να βάλει… ρευστό στα ταμεία της και ζητά την καταβολή της ρήτρας των 36 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.
Την ίδια ώρα, πάντως, ο Μανωλάς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νάπολι και θα λαμβάνει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ φαίνεται πως και ο Κάρλος Αντσελότι του έχει… εγγυηθεί πως θα έχει θέση βασικού, δίπλα στον Καλιντού Κουλιμπαλί!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




