Έζησε από κοντά τους Αγώνες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έζησε από κοντά τους Αγώνες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης έζησε από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου που διοργανώθηκε από την ΚΟΕΑΣ, αφού παρέστη στη δεύτερη μέρα των αγώνων στο Εθνικό Στάδιο Στίβου και έκαμε τις απονομές στους πρωτεύσαντες στα αγωνίσματα τους.

Ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης συγχάρηκε όλους τους αθλητές και τους ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον, διαβεβαιώνοντας τη διαχρονική σταθερή στήριξη του ΚΟΑ προς αυτούς.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.