ΣΟΚ με τις νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα που φέρεται να έστηνε αγώνες ποδοσφαίρου – Μέχρι και τελικό άλλου αθλήματος… έστησαν

ΣΟΚ με τις νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα που φέρεται να έστηνε αγώνες ποδοσφαίρου – Μέχρι και τελικό άλλου αθλήματος… έστησαν

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα που φέρεται να έστηνε αγώνες ποδοσφαίρου στην Ισπανία και στο όποιο εμφανίζεται ως ηγετικό στέλεχος ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού, Αρη και Βέροιας, Ραούλ Μπράβο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες, το κύκλωμα φέρεται να είχε «άκρες» ακόμα και στον χώρο του τένις. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία, στο στόχαστρο του κυκλώματος βρέθηκε και ο τελικός του Γουίμπλεντον το 2017, στον οποίο έπαιξαν οι Ισπανοί Φελισιάνο Λόπεθ και Μάρκ Λόπεθ απέναντι στους Αυστραλούς Ματ Ριντ και Τζον Πάτρικ Σμιθ.

Στην εν λόγω συνομιλία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο επίσης φερόμενος ως ηγέτης του κυκλώματος, Αράντα, γίνεται λόγος για τον τελικό του βρετανικού γκραντ Σλαμ. Συγκεκριμένα, ο Αράντα δύο λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς, παίρνει τηλέφωνο σε γνωστό του πρόσωπο και του προτείνει να ποντάρει στο ενδεχόμενο ήττας του ισπανικού ζευγαριού, ζητώντας ωστόσο το 50% των κερδών του στοιχήματος.

Τελικά οι Φελισιάνο Λόπεθ και Μάρκ Λόπεθ όντως ηττήθηκαν με 3-1 σετ, αν και είχαν πάρει το πρώτο. Οι αρχές πλέον ερευνούν και τους δύο Ισπανούς τενίστες, για το ενδεχόμενο να υπάρχει δόλος ή κάποιο προσυμφωνημένο αποτέλεσμα.

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ο παίκτης «εγκέφαλος» των στημένων και η παρέα του προσπάθησε να στήσει και τα κόρνερ – Ο διάλογος τους

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE