ΛΕΜΕΣΟΣ: Για να ξεφύγουν των αστυνομικών προκάλεσαν τροχαίο – Άφησαν τον 19χρονο και έφυγαν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Για να ξεφύγουν των αστυνομικών προκάλεσαν τροχαίο – Άφησαν τον 19χρονο και έφυγαν

Καταδίωξη οχήματος από περιπολικό, που είχε ως αποτέλεσμα τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (18/6).

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έκαναν σήμα σε όχημα το οποίο ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Με το περιπολικό καταδίωξαν από την περιοχή Αγ. Αθανασίου μέχρι τα Πολεμίδια, τo διπλοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Στην προσπάθεια του οδηγού για να ξεφύγει, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα. Οι τρεις επιβαίνοντες κατέβηκαν αμέσως από το όχημα και πεζοί, προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι δύο από τους τρεις τα κατάφεραν, όχι όμως ο τρίτος ο οποίος διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χροονος Τ/κ. O νεαρός συνελήφθη.

Σε έλεγχο στο όχημα των υπόπτων εντοπίστηκαν χαλκοσωλήνες και βρύσες, για τα οποία ο 19χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και φαίνεται πως είναι προϊόντα κλοπής. 

Η Αστυνομία αναζητά τα άλλα δύο πρόσωπα, αλλά και τα σημεία από όπου φέρονται να κλάπηκαν τα όσα εντοπίστηκαν στο όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν, προληπτικά, σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν, προληπτικά, σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE