Πρόβλημα με Τόνι Κάλβο! Με αρκετές απουσίες η Ανόρθωση...

Πρόβλημα με Τόνι Κάλβο! Με αρκετές απουσίες η Ανόρθωση...

Νέο πρόβλημα με τον Τόνι Κάλβο στην σημερινή προπόνηση της Ανόρθωσης, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Ερμή (16:00).

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση, ο Κάλβο αντιμετώπισε πρόβλημα κατά την διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί.

Αβραάμ και Κυριάκου γυμνάστηκαν και σήμερα ατομικά ενώ ο Αντρέ Πάους δεν υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι ούτε τους Μαϊσουράτζε, Μάκο, Νούχου, Γκαρσία και Ιακοβένκο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE