Έσωσε τη ζωή άνδρα ο Κωστάκης Κωσταντίνου – ‘Έφευγε, χωρίς σφυγμό, χωρίς ανάσες’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έσωσε τη ζωή άνδρα ο Κωστάκης Κωσταντίνου – ‘Έφευγε, χωρίς σφυγμό, χωρίς ανάσες’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να επαναφέρει στην ζωή άνδρα που υπέστη καρδιακό επεισόδιο.  

Όπως ο ίδιος έγραψε σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έζησε ένα θαύμα εκείνη τη στιγμή.  

Συγκεκριμένα ο Κωστάκης αντιλήφθηκε τον άνδρα την ώρα που υπέστη καρδιακό επεισόδιο, έπεσε στο πάτωμα και δεν ανταποκρινόταν. Ο ηθοποιός κάνοντας μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή τον Χρηστάκη όπως αναφέρει και στην ανάρτηση του. 

«Το Να σώζεις ένα συνάνθρωπο σου ,είναι ότι καλύτερο συναίσθημα μπορείς να νιώσεις ..Σε ευχαριστώ θεέ μου που με έστειλες εκεί την κατάλληλη στιγμή εκεί…σε ευχαριστώ και νιώθω ευλογημένος που τον έσωσα!!!!» πρόσθεσε στην ανάρτηση του ο ηθοποιός. 

Δείτε την παρακάτω: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE