Έκλεισε φορ από τη Γ’ Ισπανίας

Έκλεισε φορ από τη Γ’ Ισπανίας

Τον 23χρονο Ισπανό επιθετικό Σεσκ Ρέχις, ο οποίος προέρχεται από μία καλή σεζόν με τη Βιτόρια στη Segunda B, έκλεισε ο Αστέρας Τρίπολης.

Την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή τους ετοιμάζονται να ανακοινώσουν οι Αρκάδες. Ο λόγος για τον Σεσκ Ρέχις, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος (Segunda B) με τη Βιτόρια, μετρώντας 36 συμμετοχές και 10 γκολ.

Ο Ισπανός φορ πέρασε στο παρελθόν από τη Μαγιόρκα U19, τη Λεϊόα, τη Μαγιόρκα Β’ και τη Γιοσετένσε, όλες ομάδες της πατρίδας του.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.