Επιμένει και… «ψηστήρι» για Καρέλη

Επιμένει και… «ψηστήρι» για Καρέλη

Ο Ατρόμητος έχει θέσει ένα μεγάλο στόχο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τους Περιστεριώτες να φέρονται να επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Νίκου Καρέλη.

Ο Έλληνας επιθετικός μένει ελεύθερος από την Γκενκ και εδώ και αρκετό καιρό φαινόταν να ασχολείται με την περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός, αλλά εσχάτως μοιάζει να μην τον «κυνηγά» πια. Σύμφωνα με τη «Sportday», πάντως, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει οπωσδήποτε να τον αποκτήσει και να προσθέσει στη γραμμή κρούσης της ένα σπουδαίο «όπλο».

Τη δεδομένη στιγμή, βέβαια, η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη, αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι. Οι απαιτήσεις του Καρέλη, που έπαιρνε γύρω στα 600 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο στην Γκενκ, δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν από τον Ατρόμητο. Η διοίκηση, όμως, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να φέρει την υπόθεση στα μέτρα της.

Σημαντικό ρόλο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μπορεί να παίξει η παρουσία του Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας. Αυτός ήταν, άλλωστε, που τον πίστεψε, τον έφερε στον Παναθηναϊκό και με την καταλυτική του συμμετοχή στο Κύπελλο του 2014 ανέβασε κατακόρυφα το όνομα και την χρηματιστηριακή του μετοχή. Ο ίδιος, λοιπόν, έχει λάβει επίσης μέρος στις διαπραγματεύσεις, ώστε να πείσει τον διεθνή φορ να δεχθεί την προοπτική του να παίξει στον Ατρόμητο.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE