Η ευχή του υπουργού Δικαιοσύνης για τον Κατακλυσμό – «Η πιο ωραία μέρα θα είναι…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ευχή του υπουργού Δικαιοσύνης για τον Κατακλυσμό – «Η πιο ωραία μέρα θα είναι…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια ευχή γιόρτασε τον Κατακλυσμό τη Δευτέρα 16/06 ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης.

Συγκεκριμένα ο κύριος Σαββίδης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μια ευχή και κάτι για να ευελπιστεί.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, ανήμερα της γιορτής του Κατακλυσμού, έγραψε πως «Η πιο ωραία μέρα θα είναι αυτή που θα γιορτάσουμε τη Γιορτή του Κατακλυσμού στον Κόλπο της Μόρφου στη χερσόνησο της Καρπασίας, στην Κερύνεια, στην Αμμόχωστο μας».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE