ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Απαντούν στις κατηγορίες ο 40χρονος και ο 44χρονος - Πέταξαν σακούλι από όχημα

ΠΑΦΟΣ: Απαντούν στις κατηγορίες ο 40χρονος και ο 44χρονος - Πέταξαν σακούλι από όχημα

Στις 25 Ιουνίου απαντούν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν δύο πρόσωπα ηλικίας 40 και 44 ετών σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, τα οποία προσάχθηκαν σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι την 7η Απριλίου του 2019 στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνωμότησαν μεταξύ τους για να διαπράξουν κακούργημα.

Επίσης παράνομα κατείχαν ελεγχόμενο φάρμακο τάξεως Α, κατά παράβαση των άρθρων 2,3,6.

Επιπρόσθετα οι 40χρονος και 44χρονος την 7η Απριλίου του 2019 σε Πάφο, Λεμεσό και Λευκωσία, είχαν στην κατοχή τους ελεγχόμενο φάρμακο τάξεως Α, δηλαδή κοκαΐνη συνολικού βάρους 999 γραμμαρίων, χωρίς την άδεια του Υπουργού Υγείας, καθώς και με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπο.

Στη δικάσιμο της Τρίτης (18/6) ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής, δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ανέφερε πως για την παρούσα υπόθεση αναμένει κάποιες απαντήσεις από το Ινστιτούτο Γενετικής, εκκρεμούν επίσης εξετάσεις αποτυπωμάτων και αναλύσεις και αποτελέσματα από το Κρατικό Χημείο για την ακριβή ποσότητα της κοκαΐνης. Απηύθυνε επίσης έκκληση προς το Δικαστήριο να δοθεί περαιτέρω χρόνος ώστε να λάβει τα αποτελέσματα έτσι ώστε να είναι σε θέση να ενημερώσει το Δικαστήριο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο προσώπων δεν έφεραν ένσταση.

Το Δικαστήριο ως εκ τούτου όρισε την υπόθεση για τις 25.6.2019 ώστε οι κατηγορούμενοι να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Διέταξε επίσης όπως μέχρι τότε και οι δύο παραμείνουν υπό κράτηση.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου, όταν μετά από αξιολόγηση πληροφορίας μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση ύποπτο όχημα.

Όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου τους έγινε σήμα για να σταματήσουν, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει, πετώντας παράλληλα από το όχημα συσκευασία που περιείχε 1.100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Πρόκειται για 40χρονο και 44χρονο γνωστούς στις αρχές οι οποίοι καταζητήθηκαν και συνελήφθησαν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top