Συνέλευση με κουβέντα για προγραμματισμό, στόχους και απολογισμό

Συνέλευση με κουβέντα για προγραμματισμό, στόχους και απολογισμό

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας:

«Γενική Συνέλευση την Τετάρτη (19/06/2019)

Ενημερώνουμε τα μέλη του Σωματείου μας ότι αύριο, Τετάρτη 19/06/2019 και ώρα 19:30 θα διεξαχθεί στο Σωματείο η ετήσια Γενική Συνέλευση.

Τα υφιστάμενα και νέα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον μέχρι τώρα προγραμματισμό της καινούργιας ποδοσφαιρικής περιόδου, τον απολογισμό της περσινής περιόδου και να συζητήσουν μαζί με τον Πρόεδρο και τα μέλη για την πορεία και τους στόχους της ομάδας μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE