Η Μπαρτσελόνα οδηγείται σε δίκη για την υπόθεση... Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα οδηγείται σε δίκη για την υπόθεση... Νεϊμάρ

Έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση μεταγραφής του Νεϊμάρ από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Ο δικαστής Πάμπλο Ρουθ αποφάσισε, τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και οι προέδροι της Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροσέλ, οδηγηθούν σε δίκη με την κατηγορία της φοροδιαφυγής και της εξαπάτησης του ισπανικού Δημοσίου.

Οι «μπλαουγκράνα» οδηγούνται στο δικαστήριο και κατηγορούνται για ύψος φοροδιαφυγής που αγγίζει τα 12.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μπαρτσελόνα μελετά με τους δικηγόρους της τον τρόπο για να προσφύγει κατά της απόφασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE