ΚΥΠΡΟΣ: Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο – Περιορισμένη ορατότητα

ΚΥΠΡΟΣ: Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο – Περιορισμένη ορατότητα

Έντονη βροχόπτωση παρατηρείται το μεσημέρι της Τρίτης 18/06 στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω έντονης βροχόπτωσης που επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και να τηρούν τις δέουσες αποστάσεις ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE