Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι «αιωνίων»

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι «αιωνίων»

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ομόνοια στο πλαίσιο της δευτερης αγωνιστικής, της δεύτερης φάσης του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Thorsten Fink ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Kaka, Χριστοφίδης, Morais, Lanig, Αρτυματάς, Gomes, Εφραίμ, Nafiu, Χαραλαμπίδης, Παπαφώτης, De Vincenti, Sheridan, Djebbour, Σωτηρίου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Manduca, Αλωνεύτης, Vinicius, Αλεξάνδρου, Pardo, Τασουρής.

Τον αλλάζει (ξανά) ο Φινκ! Δεν ρισκάρει Εφραίμ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE