LIKE ONLINE

LIBRA: Ανακοίνωσε κυκλοφορία νέου νομίσματος το Facebook- VIDEO&ΕΙΚΟΝΑ

LIBRA: Ανακοίνωσε κυκλοφορία νέου νομίσματος το Facebook- VIDEO&ΕΙΚΟΝΑ

Ανακοίνωσε τη δημιουργία δικού του ψηφιακού νομίσματος το Facebook, με το οποίο ευελπιστεί στο μέλλον, όλες οι αγοραπωλησίες που θα γίνονται εντός της πλατφόρμας, να γίνονται με αυτό.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό ABC News, σε ρεπορτάζ του την Τρίτη (18/6), το Faceboοk ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα δικό του ψηφιακό νόμισμα, το Libra.

Σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι, το Libra που θα μοιάζει αρκετά με το ψηφιακό κρυπτονόμισμα Bitcoin, αλλά πρόκειται να είναι πολύ πιο ελεγχόμενο από την εταιρία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ABC News, Matt Katz, εταιρίες κολοσσοί, όπως οι Visa και η Mastercard συνεργάζονται μαζί με το Facebook, για τη δημιουργία του νέου ψηφιακού νομίσματος και υποδομών που θα το υποστηρίζουν, όπως εφαρμογές για ανταλλαγή του νομίσματος.

Στόχος του Libra, σύμφωνα με τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, είναι να δημιουργήσει μια απλή διεθνή υποδομή στην οποία θα έχουν πρόσβαση δισεκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Πάντως, όπως εξειγεί από το ρεπορτάζ του αμερικάνικου δικτύου, το Libra θα ομοιάζει περισσότερο με την υπηρεσία πληρωμών Pay Pal, παρά το Bitcoin.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top