ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησε' 34χρονος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησε' 34χρονος

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυκτα της Τρίτης (18/6)), έχασε τη ζωή του ο KOLOMBAGE SUSANTHA LAKSIRIR, 34 ετών, από τη Σρι Λάνκα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχειά, 25 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη στον δρόμο Περιστερώνας – Ορούντας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε ο 34χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο ποδηλάτης, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, πιστοποίησε τον θάνατό του.

Η 20χρονη οδηγός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερη.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE