ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησε' 34χρονος

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - 'Έσβησε' 34χρονος

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυκτα της Τρίτης (18/6)), έχασε τη ζωή του ο KOLOMBAGE SUSANTHA LAKSIRIR, 34 ετών, από τη Σρι Λάνκα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχειά, 25 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη στον δρόμο Περιστερώνας – Ορούντας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε ο 34χρονος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο ποδηλάτης, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός, πιστοποίησε τον θάνατό του.

Η 20χρονη οδηγός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερη.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE