Μεθυσμένος κόβει βόλτες στους δρόμους της πόλης οδηγώντας τανκ- VIDEO
19.06.2019 - 12:42
Αντιμέτωπος με κατηγορίες που μπορούν να του στοιχήσουν μέχρι και για 10 χρόνια την ελευθερία του, βρίσκεται ένας 49χρονος, ο οποίος όντας σε κατάσταση μέθης, αποφάσισε να πάει βόλτα με ένα τανκ τύπου T-55, στους δρόμους Πολωνικής πόλης.
Ένας άντρας ηλικίας 49 ετών, αποφάσισε να πάει βόλτα με ένα σοβιετικό τανκ T-55 στους δρόμους της πολωνικής πόλης Pajeczno, σύμφωνα με δημοσίευμα του sputniknews.com την Τετάρτη (19/6), ενώ σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο άντρας δεν είχε άδεια οδήγησης του συγκεκριμένου οχήματος, ενώ δεν διέθετε ούτε ασφάλεια οχήματος.
Ο 49χρονος πάντως, όντας σε κατάσταση μέθης, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το Sputnik, δεν δίστασε να μεταφέρει και δύο ακόμη άτομα στο τανκ.
Η τοπική αστυνομία πάντως, επιστράτευσε βετεράνο ο οποίος είναι κάτοχος άδειας οδήγησης τέτοιου είδους οχημάτων προκειμένου να απομακρύνουν το Τ-55, ενώ ο 49χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν, δημιουργία επικίνδυνης κατάστασης σε δρόμο, που μπορεί να επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι 8 έτη και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κατηγορία που μπορεί να του στερήσει την ελευθερία του μέχρι 2 έτη.
Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα Τ-55, έχουν παροπλιστεί από τον στρατό της Πολωνίας από το 2002,
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.