Μεθυσμένος κόβει βόλτες στους δρόμους της πόλης οδηγώντας τανκ- VIDEO

Μεθυσμένος κόβει βόλτες στους δρόμους της πόλης οδηγώντας τανκ- VIDEO

Αντιμέτωπος με κατηγορίες που μπορούν να του στοιχήσουν μέχρι και για 10 χρόνια την ελευθερία του, βρίσκεται ένας 49χρονος, ο οποίος όντας σε κατάσταση μέθης, αποφάσισε να πάει βόλτα με ένα τανκ τύπου T-55, στους δρόμους Πολωνικής πόλης.

Ένας άντρας ηλικίας 49 ετών, αποφάσισε να πάει βόλτα με ένα σοβιετικό τανκ T-55 στους δρόμους της πολωνικής πόλης Pajeczno, σύμφωνα με δημοσίευμα του sputniknews.com την Τετάρτη (19/6), ενώ σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο άντρας δεν είχε άδεια οδήγησης του συγκεκριμένου οχήματος, ενώ δεν διέθετε ούτε ασφάλεια οχήματος.

Ο 49χρονος πάντως, όντας σε κατάσταση μέθης, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το Sputnik, δεν δίστασε να μεταφέρει και δύο ακόμη άτομα στο τανκ.

Η τοπική αστυνομία πάντως, επιστράτευσε βετεράνο ο οποίος είναι κάτοχος άδειας οδήγησης τέτοιου είδους οχημάτων προκειμένου να απομακρύνουν το Τ-55, ενώ ο 49χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν, δημιουργία επικίνδυνης κατάστασης σε δρόμο, που μπορεί να επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι 8 έτη και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κατηγορία που μπορεί να του στερήσει την ελευθερία του μέχρι 2 έτη.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα Τ-55, έχουν παροπλιστεί από τον στρατό της Πολωνίας από το 2002,

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.