Προτιμά να ασκεί άλλα ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ο Τσόκκος!

Προτιμά να ασκεί άλλα ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ο Τσόκκος!

Σήμερα στις 19.00 είναι προγραμματισμένη η εκλογική συνέλευση της εταιρίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΕΝΠ.

Υπάρχει αβεβαιότητα στα διοικητικά δρώμενα, μετά την απόφαση του προέδρου Γιώργου Τσόκκου, να αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες της στήλης, λένε, ότι θα επιμείνει στην απόφαση του, κατά τη σημερινή συνέλευση.

Επιπρόσθετα μάθαμε, ότι, ο Γιώργος Τσόκκος, είναι έτοιμος να μείνει στην ομάδα, αλλά να ασκεί άλλα καθήκοντα.

Προτιμά να λειτουργεί ως αθλητικός διευθυντής της ομάδας. Φυσικά θα πρέπει να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον διαδεχθεί στον προεδρικό θώκο.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.