Με 1500 φιλάθλους του ο Άρης στην Κύπρο με ΑΕΛ – Πόσα εισιτήρια θα έχουν οι ΑΕΛίστες για το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Με 1500 φιλάθλους του ο Άρης στην Κύπρο με ΑΕΛ – Πόσα εισιτήρια θα έχουν οι ΑΕΛίστες για το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης και ΑΕ Λεμεσού βρίσκονται σε επαφές για τη φιλοξενία οπαδών των δύο ομάδων. Οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν 1500 εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στη Λάρνακα.

Η ΑΕ Λεμεσού χρησιμοποιεί το γήπεδο της ΑΕΚ Λάρνακας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της καθώς το δικό της γήπεδο δεν έχει αδειοδοτηθεί από την ΟΥΕΦΑ. Κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων, ο Άρης θα πάρει 1500 εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα στην Κύπρο και θα παραχωρήσει τη θύρα 4 (1200 θέσεων) στην ΑΕ Λεμεσού στον πρώτο αγώνα (25/8) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.