ΜΠΛΕΞΙΜΟ με Ολαϊτάν και την Κυπριακή ομάδα όπου τον ανακοίνωσε

ΜΠΛΕΞΙΜΟ με Ολαϊτάν και την Κυπριακή ομάδα όπου τον ανακοίνωσε

Ο Μάικλ Ολαϊτάν ανακοινώθηκε ως μεταγραφικό απόκτημα από την Αγία Νάπα, της Κύπρου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν θεωρεί ότι τα πράγματα είναι έτσι!

Υπάρχει μια ασφαλής πληροφορία ότι ο Νιγηριανός επιθετικός επικοινώνησε με ανθρώπους του Απόλλωνα και τους ανέφερε ότι δεν έχει υπογράψει!!!

Ρωτούσε μάλιστα πότε θα ξεκινήσει η ομάδα προετοιμασία!

Ωστόσο για να τον διατηρήσει στο δυναμικό του ο Απόλλων θα πρέπει άμεσα να βρει χρήματα, διότι ο Ολαϊτάν ενδιαφέρει αρκετές ομάδες πέρα από την Αγία Νάπα, που είναι μεν φαβορί, αλλά φαίνεται πως βιάστηκε να τον ανακοινώσει.

Πηγή: www.kalamariasports.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE