ΛΑΡΝΑΚΑ: Εγκληματική ενέργεια σε βάρος 60χρονου - Του έκαψαν το όχημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εγκληματική ενέργεια σε βάρος 60χρονου - Του έκαψαν το όχημα

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κακόβουλα φαίνεται να τέθηκε πυρκαγιά σε όχημα, ιδιοκτησίας 60χρονου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03.20 τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/6) έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε όχημα που ήταν ακινητοποιημένο σε ανοικτό χώρο έξω από βαφείο αυτοκινήτων στην Οδό Κοτζιά Τεπέ στη Τουρκοκυπριακή συνοικία της Λάρνακας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μετέβησαν στη σκηνή.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα.

Ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι 60χρονος από τη Λάρνακα και οι ζημιές από την πυρκαγιά ανέρχονται γύρω στα 400 ευρώ.

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία θα συνεχιστούν το πρωί.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE