ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Οι νεκροτομές έδειξαν πώς σκότωνε τα θύματά του

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Οι νεκροτομές έδειξαν πώς σκότωνε τα θύματά του

Ο Κύπριος ιατροδικαστής της Scotland Yard, έστειλε από το Λονδίνο, την έκθεσή του για τα ευρήματα από τις νεκροψίες των επτά θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» οι νεκροτομές έδειξαν ότι κάποια από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους από στραγγαλισμό και άλλα από κεφαλοκλείδωμα.

Ωστόσο, για κάποια από τα θύματα, δεν ήταν ξεκάθαρα τα ευρήματα της νεκροψίας αν και ο κ. Μαρνερίδης σημείωσε ότι υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται σε συγκεκριμένη αιτία, την οποία ίσως επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Σημειώνεται, ότι τα ευρήματα από τις νεκροτομές θα «παίξουν» καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση, όταν θα καταχωρηθεί στο Κακουργιοδικείο, αφού και σε αυτά στηριχθούν οι κατηγορίες για τα εγκλήματα που ομολόγησε ο Νίκος Μεταξάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE