ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσβησε» ο Στέλιος Κυπριανού- «Αγαπούσε όλη η πόλη» τον Κύπριο επιχειρηματία

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έσβησε» ο Στέλιος Κυπριανού- «Αγαπούσε όλη η πόλη» τον Κύπριο επιχειρηματία

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 42 ετών ο Στέλιος Κυπριανού. Ο εκλιπών ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός από πλήθος Λεμεσιανών με τον θάνατό του να βυθίζει στο πένθος την πόλη.

Ο Στέλιος την τελευταία βδομάδα νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο ενώ κρίθηκε κλινικά νεκρός μετά από ανεύρυσμα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η οικογένεια του αποφάσισε όπως δωρίσουν τα όργανά του.

Ο εκλιπών ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένη στα χείλη και έχαιρε εκτίμησης από τους συμπολίτες του. Φίλοι του τον περιγράφουν ως ένα καλοσυνάτο άντρα, που πάντα βοηθούσε τον συνάνθρωπό του.

Παλαιότερα διακρίθηκε ως πετοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας ενώ τα τελευταία χρόνια διαχειριζόταν τον πολυχώρο 'ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ' (+ ΕΡΓΕΙΟ) ενώ διατηρούσε και ταβερνάκι στην περιοχή της Σαριπόλου.

Η κηδεία του Στέλιου Κυπριανού, που αφήνει πίσω του και μια κόρη 15χρονη, θα τελεστεί το Σάββατο 22/6 στις 11:00 το πρωί από τον ιερό ναό Αποστόλου Αντρέα στο χωριό Αμίαντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.