Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή της- Τα πρόστυχα μηνύματα στο κινητό, η…. γρανίτα και η σύλληψη της 25χρονης

Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή της- Τα πρόστυχα μηνύματα στο κινητό, η…. γρανίτα και η σύλληψη της 25χρονης

Με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου συνελήφθη από την αστυνομία στο Maryland των ΗΠΑ η Alexis Mercedes Boberg.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 25χρονη δασκάλα επικοινωνούσε μέσω Snapchat με ανήλικο μαθητή της, με τα μηνύματα να έχουν ερωτικό (σεξουαλικό) περιεχόμενο, ενώ στη συνέχεια συνομιλούσαν και μέσω κινητού τηλεφώνου.

Όπως αναφέρεται η δασκάλα, μετέφερε τον ανήλικο και τους φίλους του για γρανίτα και στη συνέχεια τον οδήγησε στο σπίτι των παππούδων της, όπου αφού κατανάλωσαν αλκοόλ, ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον μαθητή στο υπνοδωμάτιο.

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν η μοναδική φορά, αφού η 25χρονη που ήθελε να «διδάξει» κι άλλα στον νεαρό, επανέλαβε την ίδια πράξη μετά από τρεις μέρες στο αυτοκίνητό της.

Στις 24 Μαΐου  μητέρα και μαθητής κατήγγειλαν την δασκάλα στην Αστυνομία με την Alexis Boberg να συλλαμβάνεται ενώ έγινε έρευνα στο σπίτι της όπου και εντοπίστηκαν στοιχεία.

Η δασκάλα πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την δικαιοσύνη και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Για την ώρα αφέθηκε ελεύθερο καταβάλλοντας μεγάλο ποσό εγγύησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.