Την διέσυρε η Λεβερκούζεν

Την διέσυρε η Λεβερκούζεν

Καταιγιστική ήταν η Λεβερκούζεν στον εντός έδρας αγώνα με την Στουτγκάρδη και την διέλυσε με 4-0

Ο Χουμπ Στέφενς παρά το γεγονός ότι όλο φεύγει, είναι ακόμα στο τιμόνι των φιλοξενούμενων οι οποίοι όμως, δεν κατάφεραν να αντέξουν περισσότερο από 25 λεπτά.Στο 32' ο Βέντελ άνοιξε το σκορ για τις «ασπιρίνες» που σε λίγες ημέρες θα κληθούν να υπερασπιστούν το 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντρμιτς έκανε το 2-0 και «καθάρισε» γρήγορα-γρήγορα την αναμέτρηση. Στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπελαραμπί ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο 59' ο Ντρμιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε βασικός και στα ενενήντα λεπτά.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE