ΚΟΣΜΟΣ

Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό για να ξεχρεώσει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έσπρωξε την έγκυο γυναίκα του στον γκρεμό για να ξεχρεώσει- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έσπρωξε από γκρεμό 34 μέτρων, την έγκυο γυναίκα του για να κληρονομήσει 2.8 ευρώ, με τις τοπικές Αρχές να θεωρούν θαύμα το γεγονός ότι, τόσο η γυναίκα αλλά και το παιδί επιβίωσαν.

Στη σύλληψη ενός άντρα 33 ετών από την Κίνα, ως ύποπτο για απόπειρα φόνου της 32χρονης συζύγου του, προχώρησε η Αστυνομία στην Ταϊλάνδη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας, Πρώτο Θέμα, την Πέμπτη (20/6), η 32χρονη που ήταν τριών μηνών έγκυος, επιβίωσε της πτώσης από γκρεμό 34 μέτρων στο Εθνικό Πάρκο Φα Ταέμ της Ταϊλάνδης.

Η γυναίκα, αν και έχει υποστεί κάταγμα στον αριστερό μηρό, στο χέρι, τον αυχένα και τα γόνατα της επιβίωσε, ενώ το αγέννητο παιδί της δεν έπαθε το οτιδήποτε.

Αν και αρχικά η ίδια η 32χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έπεσε από τον γκρεμό όταν λιποθύμησε, η Αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέχισε την διερεύνηση της υπόθεσης. Τελικά κατά τη διάρκεια ανάκρισης, αποκάλυψε ότι την έσπρωξε ο 33χρονος σύζυγός της για να κληρονομήσει την περιουσία της, η οποία ανέρχεται σε περίπου 2.8 εκατομμύρια ευρώ και να ξεπληρώσει τα δικά του χρέη.

Η 32χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενο τουρίστα, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, οι Αρχές είπαν πως ήταν ένα θαύμα το ότι η γυναίκα και το παιδί επέζησαν, αφού κλαδιά δέντρων, φαίνεται να έπαιξαν ρόλο στον τρόπο και την ορμή που έπεσε στο έδαφος.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου – Δείτε φωτογραφία

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τα ματς του Euro

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση



Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Σφοδρή απάντηση ΠτΔ σε ΑΚΕΛ: «Όταν γίνονται τοποθετήσεις για την οικονομία, πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ, το οποίο ανέφερε ότι ο χειρισμός της Κυβέρνησης στο θέμα της ακρίβειας αποτελεί «βάναυση πρόκληση για την κοινωνία», έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top