Θα κινηθεί για Εμπαπέ το επόμενο καλοκαίρι!

Θα κινηθεί για Εμπαπέ το επόμενο καλοκαίρι!

Να βγάλει από τα μεταγραφικά της πλάνα τον Εμπαπέ για το τρέχον καλοκαίρι αποφάσισε η Ρεάλ σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής AS.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε (ελέω και financial fair play) ότι θα προχωρά για μια μόνο «μεγάλη» μεταγραφή σε κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και έτσι η προσπάθεια του Γάλλου επιθετικού μετατίθεται κατά έναν χρόνο.

Μάλιστα στη Ρεάλ πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν πιο εύκολα το επόμενο καλοκαίρι να κλείσουν τον παίκτη και έτσι αποφάσισαν να «περιμένουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE