Παγκόσμιο Γυναικών: Το πρόγραμμα της φάσης των δεκαέξι

Παγκόσμιο Γυναικών: Το πρόγραμμα της φάσης των δεκαέξι

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στη Γαλλία.

Η τελική φάση άρχισε με τη συμμετοχή 24 ομάδων σε έξι ομίλους και συνεχίζουν δεκαέξι. Αποκλείστηκε η Σκωτία, η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ξεκαθάρισε οριστικά το σκηνικό της φάσης των δεκαέξι και τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν εισιτήριο για τη φάση των οκτώ έχουν ως ακολούθως:

Γερμανία – Νιγηρία (22 Ιουνίου)
Νορβηγία – Αυστραλία (22 Ιουνίου)
Αγγλία – Καμερούν (23 Ιουνίου)
Γαλλία – Βραζιλία (23 Ιουνίου)
Ισπανία – ΗΠΑ (24 Ιουνίου)
Σουηδία – Καναδάς (24 Ιουνίου)
Ιταλία – Κίνα (25 Ιουνίου)
Ολλανδία – Ιαπωνία (25 Ιουνίου)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE