ΕΛΛΑΔΑ: Συρμός προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Συρμός προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαία σύγκρουση γύρω στις 9:00 πρωί της Παρασκευής (21/6), λεωφορείου με συρμό προαστιακού στην Αθήνα, με τις αρχικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Η ελλαδική ιστοσελίδα zougla.gr, αναφέρει ότι το πρωί της Παρασκευής, συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με λεωφορείο στη διάβαση της Λιοσίων με την οδό Σιώκου, ενώ στο σημείο δεν χρειάστηκε να κληθεί η πυροσβεστική.

 

Ο Ελεύθερος Τύπος, αναφέρει ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο προαστιακός συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο, ενώ γράφει χαρακτηριστικά ότι από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ και επικαλείται η iefimerida.gr, το λεωφορείο ήταν γεμάτο τη στιγμή του ατυχήματος, ενώ η ψυχραιμία του οδηγού του προαστιακού που φρέναρε αμέσως, είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει διαφορετική κατάληξη.

Μάλιστα, ο οδηγός του συρμού, φαίνεται να είδε από μακριά το λεωφορείο στις γραμμές και άρχισε να κορνάρει και να επιβραδύνει, ενώ ταυτόχρονα οι επιβάτες του λεωφορείου ταραγμένοι μαζεύτηκαν στο μπροστινό μέρος του οχήματος, κάτι που έπαιξε ρόλο στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφίες από zougla.gr

** Κεντρική φωτογραφία από ΣΚΑΙ/ iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE