Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν με το άψυχο κορμί του

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν με το άψυχο κορμί του

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21.6 ο θείος της Στέλλας Μιζεράκη, Γιάννης Τσαγκαράκης.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσαγκαράκης, αποκάλυψε πως η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, κινήθηκε νομικά για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, με το άψυχο κορμί του.

«Είναι νομίζετε εύκολο για ένα γονιό να βλέπει φωτογραφίες του νεκρού παιδιού του στο διαδίκτυο και να είναι ήρεμος; Ή να τις δέχεται; Η μητέρα του Πάνου όταν το έμαθε κινήθηκε νομικά από ότι ξέρω, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε αγωγή…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσαγκαράκης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE