Συνεχίζουν μαζί Ομόνοια και GREE

Συνεχίζουν μαζί Ομόνοια και GREE

Η Ομόνοια ανακοινώνει την επέκταση χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία GREE.

«Ανακοινώνουμε την επέκταση χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία κλιματιστικών GREE για την αγωνιστική περίοδο 2019-20! Αυτή είναι η 3η διαδοχική σεζόν που ΟΜΟΝΟΙΑ και GREE συνεργάζονται, κάτι που αποδεικνύει την αποδοτικότητα της συνεργασίας και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Το λογότυπο της GREE θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της επίσημης εμφάνισης, κάτω από τους αριθμούς των ποδοσφαιριστών.

Είναι με μεγάλη χαρά που διατηρούμε την GREE στην ομάδα χορηγών μας, καθώς πρόκειται για ισχυρό brand που αρμόζει στο εκτόπισμα και τη δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στη βιομηχανία των κλιματιστικών και πρώτη σε πωλήσεις κλιματιστικών για οικιακή χρήση.

Ιστοσελίδα: www.greecyprus.com
Facebook Page: @GREEairconcyprus»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE