Έλση Χριστόφια: Αποχώρησε από το νοσοκομείο λίγα λεπτά μετά τα μαύρα μαντάτα

Έλση Χριστόφια: Αποχώρησε από το νοσοκομείο λίγα λεπτά μετά τα μαύρα μαντάτα

 Εμφανώς συντετριμμένη, η σύζυγος του Δημήτρη Χριστόφια, αποχώρησε λίγα λεπτά μετά τα άσχημα μαντάτα από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Στις 17.45 το απόγευμα (σχεδόν 5 λεπτά μετά τα μαύρα μαντάτα) αποχώρησε η σύζυγος του εκλιπόντος Έλση Χριστόφια εμφανώς συντετριμμένη, συνοδευόμενη από άντρες της φρουράς του.

Η σύζυγος του Δημήτρη Χριστόφια, δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της καθ όλη την διάρκεια που ο τέως Πρόεδρος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. 

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, πλαισιούμενος από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη ο κ. Ιωάννου δήλωσε ότι την Παρσκευή (21/6) γύρω στις 17.40 απεβίωσε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας γεννήθηκε στο κατεχόμενο σήμερα από τα τουρκικά στρατεύματα Δίκωμο της επαρχίας Κερύνειας, στις 29 Αυγούστου 1946 και διαμένει στη Λευκωσία. Έγγαμος με την Έλση Χηράτου. Έχει δύο κόρες και ένα γιό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE