Συγκλονίζει ο γιατρός του Χριστόφια: «Πλησίασε επτά φορές στο θάνατο» - VIDEO

Συγκλονίζει ο γιατρός του Χριστόφια: «Πλησίασε επτά φορές στο θάνατο» - VIDEO

Με φανερή συγκίνηση μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ ο προσωπικό ιατρός του τέως Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια που απεβίωσε την Παρασκευή (21/6) το απόγευμα.

Ο κ. Μιχάλης Μηνά αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας εδώ και 37 χρόνια ταλαιπωρείτο από σοβαρές ασθένειες τις οποίες κατάφερναν μαζί εν τέλει να προσπεράσουν, εκτός από αυτή της πνευμονικής ίνωσης που εμφανίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως ανέφερε ο κ. Μηνά, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, τον τελευταίο καιρό, είχε αδυνατίσει με αποτέλεσμα να φτάσει κοντά στον θάνατο μέχρι και επτά φορές, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε ο προσωπικός του ιατρός:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE