ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης από την Λευκωσία - Πήγε σχολείο και δεν επέστρεψε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης από την Λευκωσία - Πήγε σχολείο και δεν επέστρεψε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

15χρονη από την Λευκωσία απουσιάζει από το σπίτι της. Έφυγε για το σχολείο και δεν επέστρεψε.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα το πρωί από το σχολείο όπου φοιτά στη Λευκωσία, η Viviana Gabriela Boros, 15 ετών από τη Ρουμανία. 

Η Boros περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με καστανά μακριά μαλλιά και κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη φανέλα και αθλητικά παπούτσια.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE