ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης από την Λευκωσία - Πήγε σχολείο και δεν επέστρεψε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης από την Λευκωσία - Πήγε σχολείο και δεν επέστρεψε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

15χρονη από την Λευκωσία απουσιάζει από το σπίτι της. Έφυγε για το σχολείο και δεν επέστρεψε.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από σήμερα το πρωί από το σχολείο όπου φοιτά στη Λευκωσία, η Viviana Gabriela Boros, 15 ετών από τη Ρουμανία. 

Η Boros περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με καστανά μακριά μαλλιά και κατά την αναχώρησή της, φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη φανέλα και αθλητικά παπούτσια.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.