Ικανοποίηση Νάνσι Πελόζι για απόφαση Τραμπ να μην πλήξει το Ιράν

Ικανοποίηση Νάνσι Πελόζι για απόφαση Τραμπ να μην πλήξει το Ιράν

«Ένα πλήγμα με τέτοιου μεγέθους παράπλευρες απώλειες θα ήταν πολύ προκλητικό και χαίρομαι που ο Πρόεδρος δεν το έκανε». 

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι, εξέφρασε την ικανοποίησή της την Παρασκευή για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακάλεσε τα σχεδιαζόμενα στρατιωτικά πλήγματά του στο Ιράν, τονίζοντας ότι οι παράπλευρες απώλειες θα συνιστούσαν ένα «πολύ προκλητικό» γεγονός.

«Ένα πλήγμα με τέτοιου μεγέθους παράπλευρες απώλειες θα ήταν πολύ προκλητικό και χαίρομαι που ο Πρόεδρος δεν το έκανε», είπε σε δημοσιογράφους η Πελόζι.

Επανέλαβε επίσης το αίτημά της να ζητήσει ο Τραμπ την έγκριση του Κογκρέσου προτού προχωρήσει στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Τεχεράνης. «Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές (...) που ενδεχομένως θα ήταν πιο χρήσιμες», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE