Στις 25 Ιουνίου η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως Προέδρου

Στις 25 Ιουνίου η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως Προέδρου

Για την Τρίτη 25 Ιουνίου προγραμματίστηκε η κηδεία του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΣΤΡΑ το πρωί του Σαββάτου (22/6) ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού η κηδεία διοργανώθηκε από το κόμμα του ΑΚΕΛ και την οικογένεια του Δημήτρη Χριστόφια.

Η κηδεία προγραμματίστηκε για τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης (25/6) απο τον ιερό ναό Της Του θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Η σορός του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9:00 το πρωί της Τρίτης (25/6) μέχρι τις 15:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο οίκημα της ΠΕΟ στην Λευκωσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE