Το σχήμα της Ομόνοιας για το ντέρμπι

Το σχήμα της Ομόνοιας για το ντέρμπι

Μια αλλαγή θα κάνει μάλλον ο Κώστας Καϊάφας στο αρχικό σχήμα του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ .

Ο Κύπριος τεχνικός θα δώσει μάλλον φανέλα βασικού στον Σκέμπρι ενώ οι πράσινοι θέλουν την νίκη η οποία θα είναι η πρώτη στην φετινή περίοδο επιώ του αιωνίου αντιπάλου

Το σχήμα του Καϊάφα θα είναι Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Γιωργαλλίδης ενώ τα δυο άκρα στην άμυνα θα βρεθούν οι  Λομπιανίτζε δεξιά  και αριστερά ο Μαργκάσα ενώ οι δυο στο[ερ θα είναι οι Ρουνιε και Γκουλον . Αν αυτοί οι δυο βρεθούν στο κέντρο της άμυνας οι δυο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Λεάντρο και Οικονομίδης. Σε ρολό επιτελικού μέσου ο Ασις ενώ δεξια θα είναι ο Κριστοβαο Ραμος και αριστερά ο Σκπεμπρι και την κορυφή της ομάδας ο Γκαρσία .

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Ραγδαίες εξελίξεις - Καταζητούνται δύο πρόσωπα - Στο «κάδρο» και δεύτερο κλοπιμαίο όχημα

Φόνος Δημοσθένους: Ραγδαίες εξελίξεις - Καταζητούνται δύο πρόσωπα - Στο «κάδρο» και δεύτερο κλοπιμαίο όχημα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, με νέα δεδομένα να έχουν βγει στο «φως» της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE