ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκκενώνονται σπίτια - Από εργασίες ηλικιωμένου φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά - VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Εκκενώνονται σπίτια - Από εργασίες ηλικιωμένου φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά - VIDEO

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) στο Λαγονήσι η οποία προς το παρόν καίει χαμηλή βλάστηση και λίγα πεύκα, αλλά στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός καθως στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλά σπίτια.

Η φωτιά εντοπίζεται ανάμεσα στο Λαγονήσι και τα Καλύβια και συτο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σαρωνικού Γ. Σωφρόνη, εκκενώθηκαν προληπτικά δέκα σπίτια που βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο που ξέσπασε αρχικά η φωτιά.

Ο ίδιος εκτιμά πως η φωτιά μπορεί να ξεκίνησε από κάποια μελίσσια που υπήρχαν στην περιοχή, δίχως όμως να είναι βέβαιος γι΄αυτό.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης παίρνουν επίσης μέρος δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο καθώς και υδροφόρα οχήματα του δήμου Σαρωνικού. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 4-5 μποφόρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλικιωμένο που έκανε κάποιες εργασίες. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε να παραδέχεται πως αυτός ήταν που κατά λάθος έβαλε τη φωτιά, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς να φέρει εγκαύματα στα χέρια.

https://www.youtube.com/watch?v=lKfXlALpYak

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top