ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού – Ποτάμια οι δρόμοι – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού – Ποτάμια οι δρόμοι – VIDEO

Έντονη βροχόπτωση στην επαρχία Λεμεσού, έκανε τους δρόμους να μοιάζουν με ποτάμια.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανάρτησε η σελίδα «KitasWeather», στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δρόμοι στο χωριό Φοινί της επαρχίας Λεμεσού έγιναν ποτάμια.

Το νερό ρέει άφθονο στο οδόστρωμα μετά από νεροποντή το απόγευμα του Σαββάτου 22/06.

Τα νερά δημιουργούν μικρούς καταρράκτες από τους γκρεμούς που ρέουν, ενώ μέσα στον δρόμο σχηματίστηκαν «λίμνες».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=nWTHAAeu-zo

*Κεντρική Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE